söndag 29 november 2020

Min nya hälso"resa" del 12 + 1:a advent

Nu är balansen återställd! Igår var jag, som jag berättade i förra blogginlägget, hos Jennifer på Juicy Healing och fokus på behandlingen låg på höger ben och skinkhalva! Men alltså; vilken skillnad!!! (Ja! Det krävde 3 utropstecken!) Innan Jennifer började behandla höger ben så tittade hon på båda mina ben och vi kunde konstatera att det vänstra - d v s det som fick behandling förra gången såg liiite smalare ut jämfört med högra benet. Men efter behandlingen såg iallafall jag ingen skillnad mellan högra och vänstra benet! 
Och känslan... Wow! Det benet som fått behandling känns alltid så mycket mjukare, lättare och rörligare och smärtan jag typ alltid har i mina vader och ovansidan på fötterna är markant bättre på den sida som fått behandling! 😌 Jag säger det igen: wow!

Igår pratade vi om hur vi skulle gå vidare med behandlingarna och jag föreslog att vi skulle ta tag i lymfmassagen igen. Men Jennifer sa att det inte var så stor idé så länge jag har så många "stopp" (ärrvävnad och små hårda "kulor") i lymfbanorna för det hon masserar loss kan liksom inte komma nånstans så länge de är där. Så vi kommer att köra på med Cavitation- och Radiofrekvensapparaten ett tag till. Redan imorgon ska jag dit igen och då skulle vi köra på magen sa Jennifer. Det blir bra det! 😊

Idag är det ju som bekant 1:a advent och här i det Sjögrenska residenset har vi tänt adventsstjärnorna i fönstren och första ljuset i adventsstaken: 

Det är en rätt mysig tid vi har framför oss nu inför jul! Jag är inte en sån som tänder ljus hemma så där till vardags, men så här i dessa tider blir det ju en hel del! Levande ljus är verkligen en stämningshöjare och mysighetsfaktor! Det gäller bara att ha stenkoll på dem - speciellt när man som vi har katter hemma!

Stay safe!

Anneli.

Inga kommentarer: