onsdag 23 december 2015

Kvällsté till frukost

Näst sista téet i min adventskalender idag...! Ett ört-té "som vanligt"... Egentligen är det ett kvällsté, men inte sjutton kan jag vänta ända till kvällen innan jag smakar det!
Ingredienser: Citronmeliss, björnbärsblad, nypon, malva. (Ständigt dessa björnbärsblad! Jag tror att det varit det i alla ört-téerna!)
När jag luktade på tépåsen så kunde jag skönja citronmelissen mitt i den örtiga doften, så jag blev inte förvånad när jag läste innehållsdeklarationen!
Vad jag däremot blev förvånad över var att jag tyckte att téet smakade som att det innehöll nässla, vilket det ju inte gjorde...! Men det var ett helt Ok té, men inget jag skulle köpa hem...

Anneli.

2 kommentarer:

Minna sa...

Svar:
Åååhåh, vad roligt!!
Säg gärna till om det blev någon saffranspannkaka, så nyfiken på resultatet :D
Jag hörde från min mormor att det var en specialitet på Gotland häromdagen, visste inte det innan, kanske borde åka dit lite oftare;)

Så kul att du inspireras, det värmer att höra!!

Måste även påpeka att det låter som du har en grym syn på positivitet, håll i den, alltid bra med en positiv grund att landa tillbaka på :D

Gott nytt år på dig också Anneli!!

Anneli Sjögren sa...

Tack Minna!
Jajjamensan; visst blev det saffranspannkaka!! :D Men jag twistade till det lite och hade förutom saffran även kardemumma, och så slängde jag i en näve russin och mandelflis som jag hade hemma. Så det blev saffranspannkaka de lux kan man säga!! :D Jättegott!!

Jo, jag är nog väldigt positiv grundinställning, och har alltid haft! Det är nog den som tar mig igenom livet när det känns svårt ibland! :D