tisdag 12 januari 2021

Min nya hälso"resa" del 17 + lite om sprutan

Här har inte blivit bloggat på 10 dagar som du kanske märkt. Jag har varit så erbarmligt trött och orkeslös! Det kan i och för sig ha sin förklaring i behandlingarna men också i att jag försökt att sätta mig ordentligt in i den här nya Covid-sprutan (som INTE är ett vaccin!*) och dess ev skadeverkningar. Måååånga timmar, nätter och dagar har det tagit! Och ett är då säkert; jag tänker på inga villkor ta den! Och alla som väljer att göra det måste vara medvetna om att de är försökskaniner - varken mer eller mindre!
Men nog sagt om detta!

När jag vaknat från min skönhetssömn idag och drog upp rullgardinen möttes jag av denna syn:

Inte helt fel att börja sin dag med! 😊

Igår var jag hos Jennifer på Juicy Healing igen och det var 4:de behandlingen sen jag skrev här sist. Förra söndagen fick jag lymfmassage men sen beslöt vi oss för att hålla upp med den ett tag och bara köra på Cavitation/Radiofrekvens. Anledningen till det är att både Jennifer och jag tycker att det är konstigt att jag står still i vikt. En "normal" människa hade förmodligen gått ner flera kilo i vätskevikt av samma behandlingar som jag har fått, men inte undertecknad! Här står vikten still på äckligt höga siffror! 😭 
Förklaringen är förmodligen alla stagnationer jag har i hela kroppen och att mina njurar inte klarar av att filtrera ut alla gifter som frigörs av behandlingarna. Därför har vi de tre senaste gångerna fokuserat på att behandla njurarna och också levern. För funkar inte dessa organ som de ska så kommer det inte hända så värst mycket mer! Fungerande njurar och lever är nyckeln till hälsa skulle jag vilja säga! Och i mitt fall - som ändå lever så himla nyttigt som jag faktiskt gör - så är det verkligen av högsta vikt att få dessa organ att fungera!

Förutom behandlingarna hos Jennifer så försöker jag vara "duktig" och dricka mycket varje dag. Jag dricker njurreningsté + andra örttéer, persiljeavkok och citronvatten; sammanlagt ca 2½ liter eller lite drygt det per dygn. DET är en bedrift kan jag säga! Jag har alltid varit så dålig på att dricka ordentligt men har ju blivit tvungen att skärpa mig! I början var det jättejobbigt att få i sig så mycket vätska varje dag men nu har jag vant mig och det går riktigt bra! 😌 Det gäller att få in en rutin!

Så jag tragglar på med mitt tédrickande och behandlingarna hos Jennifer och väntar, längtar och hoppas på att det ska lossna snart!

*Jag skrev ju en liten asterix här ovan och tänkte förklara det lite närmare här:
Vaccin är en lagligt definierad term och för att få kallas för vaccin så måste 2 kriterier vara uppfyllda:
1. Stimulera en immunitet i personen.
2. Stoppa smitta.
De nya Covid-sprutorna gör inget av det! I bästa fall blir den som tagit sprutan mindre sjuk om den blir smittad och kanske smittar lite mindre. Men ingen vet säkert än! Lägg till det massa olika biverkningar som kan uppstå... Tänk dig noga för innan du tar sprutan! Gör din egen research! Kolla in varför de som vägrar den här sprutan faktiskt gör det! Med mer heltäckande information kan du sen göra ett mer informerat val!

Det var allt för denna gång! Stay well folks!

Anneli.

Inga kommentarer: