tisdag 28 juli 2020

Fler tavlor och ännu fler tavlor!

Oops, I did it again... ♫ ♪ Jamen jag KAN ju inte låta bli! Igår gjorde jag tre nya tavlor... Är det nåt som nån av er vill se? 
Ja eftersom jag inte kan höra eventuellt svar så gör jag som jag vill: jag visar tavlorna! 👀

Men innan jag gör det så ska jag visa vad Katta köpte en varsin av till oss: 
"Jaha, en rund, lackad träplanka" tänker du. Icke! Det är en... ja, vad heter det..? Snurrplatta kanske? Den snurrar iallafall! Så om man lägger sin kanvas på snurrplattan så blir det mycket lättare att snurra runt tavlan när man ska kolla alla sidor och hörnor!
Kanvasen som ligger på är 24 X 30 cm så får du ett hum om hur stor snurrplattan är. 
Till vänster i bild ser du några av mina blandade färger. Eller rättare sagt: Du ser några av muggarna jag har blandat färgerna i..! 😛

Nu till tavlorna: Den här gången tänkte jag att jag ville använda färger som jag vanligtvis - eller åtminstone hittills - inte har använt så mycket, nämligen grönt! Jag måste ju variera mig! Jag har ju mestadels använt mycket blått, lila och guld i mina tavlor, för det är mina favoritfärger. Men jag ska ju inte ha alla tavlorna själv (de är till salu!) så jag vill ju använda andra färger också!

Så när jag blandade färgerna till de här tavlorna gjorde jag 4 olika gröna nyanser, en vit och en koppar. Och så här blev den första tavlan:
Det kom inte fram så mycket av kopparfärgen i den här tavlan, men den blev himla läcker ändå tycker jag!

Med samma färger (utom vitt) gjorde jag sen den här:
Inte så mycket av kopparfärgen kom fram i den här tavlan heller, men den blev bra ändå! Och kanske att koppar'n kommer fram mer när den torkat, för det händer lite med tavlorna medan de fortfarande är våta har jag märkt och de tar ju minst ett dygn - ofta längre - att torka. 

Tredje och sista för denna gång är denna:
Här kom det fram desto mer kopparfärg, och också mer av den mörkgröna färgen! Av dessa tre tavlor så var det denna Käre Maken tyckte bäst om. 

Vad gjorde Katta då? Jo, denna:
Den här är hon inte färdig med. Hon har en idé hur hon ska måla nåt mer på den efter att den torkat. Vad vet jag inte för det var superhemligt! 😉

Sist gjorde Katta detta ursnygga hjärta målat på trä:
Galet snyggt om nån frågar mig! ♥

Ok. Roligare än så här blir det inte just nu så jag tackar för mig för denna gång! 
Välkommen tillbaka!

Anneli.

Inga kommentarer: