Förra veckan hade Willys extrapris på ekologiska paprikor; 15 kr för ett tvåpack, vilket är typ halva priset. Paprika är en sån grönsak som jag nästan aldrig köper just på grund av att de oftast är så himla dyra. Men nu när det var extrapris bad jag Käre Maken att köpa hem några till mig.
"Men" kanske du tänker "du fastar ju. Då kan du väl inte äta paprika?" Nä, precis! Och jag åt inte upp dem heller! Jag frös in dem för att ha till fyllda paprikor nån gång i en inte alltför avlägsen framtid! Jag måste ju förbereda för när jag börjar äta mat igen, och det var ju nu det var extrapris!
Redo för frysen!
Jag ska förtydliga att paprikorna inte är förvällda - bara ansade och halverade. När man ändå ska ugnsbaka dem sen så behöver de inte förvällas först. Man tar bara fram dem, fyller dem och så skjuts in i ugnen! Easy peasy!
Jag tänkte att jag ska experimentera lite med fyllningen sen när jag kan käka som folk igen, och blir det bra så återkommer jag med receptet!
Anneli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar