lördag 7 maj 2016

Kokosolja med sting!

Jag brukar inte göra reklam här på bloggen, och när jag nån gång gör det så är det för att jag vill förmedla nånting - en åsikt om en produkt - till er läsare. Men jag vill vara tydlig med att jag inte är sponsrad av någon, eller får betalt!

Nu när vi klargjort det så kommer vi då till produkten jag vill skriva om idag:
Smaksatt kokosolja från Cocosa. Jag vet inte om det finns andra sorter också, men denna är iallafall smaksatt med chili och lite vitlök, och den har ett sånt där lagom sting i smaken tycker jag! Idag stekte jag Halloumiost i oljan, och det blev väldigt gott, och så blev det fin färg på osten också!
Den här Halloumin åt jag till "Frunch" idag, med glutenfria tékakor (recept HÄR) och mungbönsgroddar (steg för steg-anvisningar på hur du gör mungbönsgroddar hittar du HÄR).
Snabbt, enkelt, gott - precis som jag vill ha det! :o) 

För att få groddarna att fastna lite så att de inte bara ramlade ut när jag åt, hade jag färskost som "klister" i överdelen på mackan.
Mums! Det var inte sista gången jag gjorde det här kan jag säga! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: