fredag 1 augusti 2014

Julafton i augusti

Wiiiiihoooooo!! :D Mitt paket från England kom idag!
Vilket paket kanske ni undrar... Jo men det som jag skrev om i förra blogginlägget vettja! :D

Jag tänkte att ni skulle få vara med när jag öppnade paketet så jag bad min käre make att filma, och här är resultatet:
På videon råkar jag säga att jag ska plocka upp mixern, men jag menade förstås juicern...! Jag var för exalterad för att prata rätt..!! ;-)
Men det blev några foton också, för det låg ett par grejer kvar i den ena lådan som jag i all uppståndelse inte tänkte på:
Det första fotot är tyvärr inte så bra, och även om det hade varit det så hade det varit svårt att förstå vad det är kan jag tänka mig. Men det är i alla fall recepten till alla juicer och vilka dagar man gör de olika recepten om man vill följa 28-dagarsplanen. Tanken är att man ska sätta upp den på väggen i köket så man på ett lätt sätt har tillgång till alla recepten när man behöver dem.
Foldern på bilden här ovan är bara en presentations- och reklamfolder. Man kan köpa en hel massa olika saker - alltifrån bär- och grönsaksbarerna som ni såg på mina videor till studsmattor och förstås juicers!
Här ovan ser ni framsidan på inköpslistan till allt man behöver för 28-dagarsplanen, och på bilden här inunder ser ni själva inköpslistan!
Ja, de har verkligen tänkt på allt verkar det som! Imorgon tänkte jag gå igenom allt lite noggrannare, men juicefasta i 28 dagar kommer jag inte att göra nu iallafall. Men nån gång hoppas jag att jag kommer att göra det! Helst tillsammans med andra - det är både roligare och man kan hjälpas åt med allt!
Ååååh! Nu längtar jag verkligen efter att ha ett hälsohem!!! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: