söndag 17 december 2023

3:dje advent 2023 + uppdatering om vårt kök

Jag ska vara ärlig: jag hade inte en tanke på att det var 3:dje advent idag! Inte förrän alldeles nyss! Helt plötsligt bara slog det mig!
Käre Maken och jag försöker tömma lite kartonger, diska det som var i och ställa upp i de nya köksskåpen och det var allt jag hade i tanken att vi skulle göra idag! 

Ja, som du hör är vi fortfarande inte färdiga i kök och matrum efter vi bytte kök under våren (och sommaren... och hösten...) Hantverkarna kom första gången den 17 januari och började sätta upp skåpen men blev inte klara förrän den 26 oktober(!) på grund av allt krångel med saker som fattades och fel färg på några dörrar bland annat! Har du missat mina blogginlägg om det så kan du läsa om det i blogginlägg som är skrivna fr.o.m. den 2 maj i år.
Förresten så skulle köket egentligen ha varit färdig till förra julen eller senast till min födelsedag den 8/2; vi beställde det i slutet på november -22 men leveransen blev försenad - det var nåt krångel på fabriken - och sen fortsatte det att krångla... 

Sen köket äntligen blev färdigt så har det (uppenbarligen) gått väldigt sakta att få in allt på sina nya platser. Både Käre Maken och jag har begränsat med ork och speciellt Käre maken har massa annat han behöver göra också, som att hugga och ta in ved, elda och bära ut aska, hjälpa sin mamma med olika saker och annat som hör livet till. Och jag... jag blev först handlingsförlamad av allt stök och att det nya köket är helt annorlunda mot det gamla och jag visste inte vad jag ville ha var. Min ork har varit icke befintlig i perioder och låg i andra så jag har fått fokusera på att sköta om mig själv och se till att få i mig mat varje dag och komma in i duschen med jämna mellanrum. Men nu bara måste jag ta tag i det här så Kära Svärmor inte behöver snubbla över massa kartonger när hon kommer hit på jul! Men det går så sakta...

Ja det är som det är men det blir jul ändå! Men först har vi vad som är kvar av 3:dje advent! 

En trevlig 3:dje advent önskar jag alla mina bloggläsare!

Anneli.

Inga kommentarer: