söndag 10 december 2023

2:a advent 2023

Veckan som gått har som vanligt nuförtiden fullständigt flugit iväg! Jag fattar inte var tiden tar vägen! Var det inte 1:a advent för bara ett par dagar sen? Nåja, det är bara att inse att idag är det 2:a advent och bara 2 veckor kvar till julafton! 

Jag är inte så himla förtjust i senare delen av hösten och vintern innan ljuset kommer tillbaka nån gång i slutet av januari/februari men en av fördelarna med den här årstiden är att man kan sitta om mysa med tända ljus - och inte bara på advent utan även "till vardags"! "Inget ont som inte har nåt gott med sig"!

I förra blogginlägget skrev jag ju att jag skulle iväg på mitt bonus-barnbarns 3-års kalas och det gjorde jag också! Nu har jag inte frågat om jag får lägga ut foton från det men ett foto är jag tämligen säker på att det är ok för mig att lägga ut! Barnen kom nämligen på att om man gnuggar ballonger mot håret så blir de statiska och fastnar i taket! Så det gnuggades vilt och så här fint blev det i taket: 

Riktigt festligt tycker jag!

Nu ska jag försöka ta mig från datorn och gå ut i köket och baka en saffranskaka! Så snabbt som tiden går så är det ingen tid att förspilla för rätt som det är är julafton här!

Ha en riktigt fin 2:a advent kära bloggläsare!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Saffranskaka! Hur dags är den klar? 🍽️😜 Verkligen fint foto med ballongerna. Det gjorde barnen bra! 👍🏼

Anneli Sjögren sa...

Hahahaha!! Den är klar! Doftar gott i hela köket! :o) Jag har dock inte smakat den än men den ser fin ut!
Ja, visst blev det fint med ballongerna! Det var nog kalasets höjdpunkt att få upp dem i taket!