torsdag 13 juli 2023

Nu är videorna uppladdade! Kom titta, kom titta!

Natten till idag fick jag äntligen tummen ur... ja, du vet vad... 😜 och laddade upp de 4 videor som jag spelade in förra torsdagen på min tvillingsyrra Rosali och musikgruppen Pralin när de uppträdde i Hörkens kyrka utanför Grängesberg i torsdags. Kvalitén är tyvärr inte den bästa eftersom jag inte hade nåt annat att filma med förutom min mobil men Rosali sjunger vackert som en ängel så det är värt att kolla på ändå! ♥

Musikgruppen Pralin bildades för ca 20 år sen, var aktiva i 10 år men beslöt sig sen för att det var dags att lägga ner. Sen dess har de återförenats 2 gånger; en gång för ca 7 år sen och så nu i torsdags i en näst intill fullsatt kyrka (gissningsvis runt 250 personer)! Jag hoppas att de återförenas igen längre fram för det är duktiga musiker allihop! 

Jag filmade inte alla låtarna utan som sagt bara 4 av dem men här kommer de!
Video nr 1: Rosali sjunger "Ängeln i Rummet" av Eva Dahlgren: 

https://www.youtube.com/watch?v=9DDDNzlgjbM 

Video nr 2: Rosali sjunger sin egen låt "Längtan": 

https://www.youtube.com/watch?v=Se19UYhbktM

Gissa om jag är stolt över min tvillingsyrra!!! Hon har alltså skrivit både text och musik till den låten helt själv! Jag tycker att den är riktigt bra och den har en väldigt tänkvärd text! 

Video nr 3: Rosali och Ninni sjunger "Sparvöga" av Marie Fredriksson: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZrRY7BMNvKA

Video nr 4: Rosali sjunger "Gabriellas sång" från filmen "Såsom i himmelen": 

https://www.youtube.com/watch?v=d5yeytndEm0

Om Rosalis och min pappa hade levt och varit med där i Hörkens kyrka när det begav sig så hade han säkert sagt: "Det var inte illa pinkat av en trähäst"! Han visste hur man gav komplimanger den mannen! 😉😂

Med detta säger jag tack och bock för mig för denna gång! Ha det!

Anneli.

8 kommentarer:

tantista sa...

Så orättvist att tvillingar blir dubbelbegåvade! 👍🏼👍🏼👍🏼

Anonym sa...

Underbart 🙏💕

Anneli Sjögren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anneli Sjögren sa...

tantista: Dubbelbegåvad? Jag förstår inte riktigt vad du menar med det... Men Rosali är iallafall riktigt musikaliskt begåvad! ♥

Anonym: Tack! :o)

tantista sa...

Att varje tvilling är dubbelt så begåvad som en vanlig simpel icke-tvilling, tänkte jag att det skulle betyda, så det var en komplimang till er båda.🌷🌷 Ni har ju gott om talanger, både du och Rosali.

Anneli Sjögren sa...

Tack tantista! Jo, men visst har vi flera talanger både Rosali och jag - men det har DU också! Har inte alla det förresten?

tantista sa...

Jo alla människor har sina gåvor, utan tvekan. Sedan handlar det också om att gå sin gåva tillmötes, att förvalta sin talang genom att utöva den. Det är det inte alla som gör. Jag blir glad att se att både du och Rosali gör det.

💗💟💗💟💗

Anneli Sjögren sa...

tantista: ♥ ♥ ♥