fredag 29 oktober 2021

Sjal var det här!

Hallå i cyberspace! 
Idag tänkte jag bara titta in som hastigast och visa hur långt jag kommit på min sjal. Igår var det ju som bekant torsdag och i mina trakter den här årstiden betyder det Hantverk- och Återbrukscafé i Logen!

Egentligen har jag lite grejer som skulle behövas sys och lagas... jag har fått tyg till några påslakan av Kära Svärmor och jag har några byxor jag skulle behöva laga, men bara tanken på att trä en symaskin som jag aldrig använt och inte är bekant med (som redan finns i Logen) eller släpa dit min egen symaskin känns avskräckande och för jobbigt! Och att då bara ta med min stickning som numera är virkning är sååå mycket lättare! Och så vill jag ju få sjalen färdig! Det är ju typ från och med nu och några månader framåt som jag behöver den för att hålla värmen när jag sitter vid datorn eller kollar på TV! 

Men jag skulle ju visa hur långt jag kommit med sjalen! Det var ju liksom hela vitsen med det här blogginlägget, så här kommer det utlovade fotot: 

Jag blir riktigt glad när jag ser den! Det färgade garnet piggar verkligen upp den förut så vita sjalen! Om jag orkar och garnet räcker (jag har ett nystan till) så funderar jag på om jag eventuellt ska brodera på nånting på det vita men det får jag se om jag orkar när jag tycker att sjalen är tillräckligt stor! Nu längtar jag bara efter att få svepa den över mina axlar och känna värmen från ullgarnet! Kanske, kanske kommer jag till och med att virka några varv hemma... Vi får väl se hur det blir. 

Men det här var allt för denna gång! På återseende när nästa blogginlägg blir skrivet!

Anneli.

Inga kommentarer: