onsdag 9 januari 2013

Recension av juicern

Nu har jag testat att göra juice i nya juicern!! :D
(Kortet här ovan är taget av Janne med en "riktig" kamera. Fotot här inunder är taget av mig med min gamla mobilkamera).
Juicen blev jättegod! Jag gjorde den av morot, vitkål, gurka, ingefära, romansallad och apelsin.

Vad tyckte jag då om maskinen?
Tja... för det första måste jag ju erkänna att den här typen av juicemaskin har jag aldrig provat förut - min gamla (med betoning på gamla) var ju en råsaftscentrifug; arvegods från min pappa och ny nån gång på stenåldern...! Min nya är ju en juicepress!
Having said that så var den kritik jag hade mot min gamla råsaftscentifug att den var ineffektiv. Jag kunde krama ur juice med handen från det som vart kvar i maskinen!
MEN: det kunde jag även göra med det som blev kvar från juicetillverkningen med den nya apparaten! Skillnaden var att med den nya juicern var det hur lätt som helst att hälla tillbaka resterna i maskinen och köra om det en gång till och på så sätt klämma ut lite mer juice! Ja, jag körde faktiskt om det 3 gånger till och med, men det gjorde inte så mycket i och med att det var så enkelt!
Men jag kan inte låta bli att undra om den andra juicemaskinen - den jag egentligen ville ha - är dryga tretusen kronor bättre eller inte....!
Ja, det lär jag inte få veta - åtminstone inte nu och kanske inte någonsin... time will tell...! Jag ska i alla fall testa maskinen lite mer, och jag ska prova att göra mandelmjölk i den!
Nya testresultat kommer - stay tuned!

Varför inte prenumerera på bloggen så missar ni inget! :-) I högerkolumnen finns en prenumerationsfunktion: "Follow by Email" och där är det bara att skriva in sin e-postadress och klicka på "Submit"! Easy peasy!

Anneli.

Inga kommentarer: