Sidor

onsdag 4 september 2013

Det är dyrt att vara sjuk...

och det kan vara dyrt att bli frisk också!
Man förlorar en hel del pengar när man är sjukskriven! Tre veckors sjukskrivning lär kännas i plånkan, men det är sånt man får leva med..!
Medicin och alternativmedicin är inte gratis det heller... Förutom penicillinet använde jag ju:
granatäppelvinäger och tranbärsdricka (är väl inne på min 4:de eller 5:te flaska tranbärsdricka nu...) och Kolloidalt silver (som jag inte har nåt foto på). Inget av det är gratis...!

Idag var jag in på Avestas Hälsokostaffär och köpte lite "tung ammunition":
Lacto Vitalis från Holistic! Jag kan ju inte bara hålla på och äta Verums Hälsofil...!! Nu är jag fast besluten att göra allt jag kan för att hålla mig frisk och jag tror att det är värt att lägga ner lite pengar på det!! Sunt förnuft säger ju att det bara måste vara dyrare att vara sjuk än att förebygga sjukdom!
Eller... vad tror ni??

Och förresten handlar det ju inte bara om pengarna! Att vara sjuk är inte speciellt kul om vi säger så...! Så vad är det värt att minimera det personliga lidandet? Ja, det kan väl bara var och en avgöra för sig själv, men vad mig anbelangar så vill jag vara frisk - och då får det kosta lite!!

Anneli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Kom ihåg att komma tillbaka för att se vad jag har svarat och se om det ev finns andra kommentarer! :D