Sidor

söndag 11 augusti 2013

19 veckor!

Nu har jag hållit på med 5:2-dieten i 19 veckor! Eller rättare sagt; i fredags var det 19 veckor sen jag började! :D Och som av en händelse så ställde jag mig på vågen just denna dag! Så nu har jag facit i hand för denna tid! :D

Vill ni veta hur det gått?
Ja men läs då vidare, för jag tänkte precis berätta för er!

Av de 133 dagarna som gått har jag halvfastat 50 dagar vilket blir ungefär 2½ fastedagar i veckan, och med andra ord har jag med nästan kuslig precision nått upp till min intention om att fasta 2 - 3 dagar i veckan!
Jag har även gått ner lite i vikt. Inte så mycket som jag skulle önskat, men allting ner är trots allt bra! På 19 veckor har jag gått ner exakt 7,5 kg vilket motsvarar knappa 4 hg i veckan. Ett helt Ok resultat, speciellt med tanke på att jag gick upp ett par kg när jag var på Gotland 5 dagar i början juli.

Hur mår jag då?
Jo, tackar som frågar. Under omständigheterna rätt bra! :D Och med det menar jag att jag upplever inga som helst negativa konsekvenser av att äta på det här viset! Jag har ju mina sjukdomar som jag dras med och som gör att "bra" i det här sammanhanget är en sanning med modifikation...! Men jag har en förhoppning om att hälsostatusen går upp i samma takt som kilona går ner. Time will tell!
Jag har även fått hem boken 5:2-dieten av Michael Mosley som jag hoppas få tid att läsa väldigt snart. Då om inte förr har jag anledning att skriva ännu mer om metoden och hur det går för mig!

Anneli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Kom ihåg att komma tillbaka för att se vad jag har svarat och se om det ev finns andra kommentarer! :D